I SPY

Wie houdt er niet van een kopje koffie met goede muziek op de achtergrond, waarbij je even de tijd kan vergeten en weg kan dromen?

Met de liefde voor muziek én (Laurens coffee) koffie kunnen we niet anders dan ook sommige muzikanten te sponsoren. De Groningse band: I SPY is er een van.

Toen de gitarist van de band, Erik Westerhof, toevallig in gesprek kwam met Edwin Laurens en uit enthousiasme vertelde over hun muziekproject zijn ze een samenwerking aangegaan.

I SPY – while the war began

Voor de liefhebbers van puike symfo van eigen bodem, uit het noorden des lands, zijn het mooie tijden. Na al die jaren zijn ze nu terug met “While The War Began”. Het is een indrukwekkend werk geworden: vier breed uitgesponnen nummers verdeeld over twee cd’s. I Spy maakt pure symfonische rock met uitstapjes naar andere genres. De muziek is heerlijk melodieus, soms traditioneel, de andere keer weer verrassend, bij tijd en wijle op een goede manier weird en zelfs euforisch. Bijzonder is dat het orgel van de iconische Martinitoren op nummers van deze cd te horen is.

CD of LP

Ben je fan van CD’s, download je muziek liever, of meer een vinyl type? De keus is aan jou. I SPY kun je aanschaffen op verschillende websites, op CD en LP.