Welke koffie past bij jou? Je komt erachter met een proefpakket van koffiebonen!

De koffiebonen kiezen die perfect bij jou passen: het blijft lastig. Je wilt ze eigenlijk eerst even proeven voordat je een kilozak in huis haalt. Hou je van pittig, zacht, intens, chocoladetonen of heb je eigenlijk geen flauw idee? Dan hebben we een oplossing voor jou: ons proefpakket van koffiebonen.

Dit zit er in ons koffiebonen proefpakket

In het proefpakket zitten 3 zakken koffie van 250 gram. Met 250 gram koffiebonen kun je ongeveer 25 tot 30 kopjes koffie zetten. Een mooie hoeveelheid om te bepalen of de bonen bij je passen. En ook mooi: je krijgt de koffie in het proefpakket met korting. Hier bestel je ‘m.

En dit proef je met ons proefpakket

Speciaal voor iedereen die niet kan kiezen, z’n smaak nog moet ontdekken of gewoon van een beetje variatie houdt. In ons proefpakket zitten drie verschillende soorten koffiebonen: de Folk, Samba en Dixieland. Stuk voor stuk heerlijk. Welke wordt jouw nieuwe huiskoffie?

Folk

De Folk koffiebonen is een blend voor het volk. Schappelijke prijs en toegankelijke smaak. Een fijne koffie voor elke dag, of als je net nieuw bent in de koffiewereld. Het is een melange van Arabica bonen uit Midden- en Zuid-Amerika en een klein deel Robusta bonen. Die zorgen voor net dat beetje extra pit. Wat het verschil is tussen Arabica en Robusta? Leuk dat je het vraagt. Daar hebben we ook een blog over geschreven.

 

Samba

Zacht en romig: dat zijn de Samba bonen. Met een lage zuurgraad is de Samba een heerlijke koffie voor iedereen die van wat zoetere koffie houdt. In deze koffie proef je dan ook tonen van melkchocolade, amandelen en bruine suiker. De koffiebonen komen uit Brazilië, de grootste koffieproducent ter wereld. En het land van de samba, niet te vergeten.

Dixieland

Ben je op zoek naar een kop koffie met een volle smaak en een beetje pit? Dan moet je bij Dixieland zijn. Een stevige bak waar je duidelijk de chocolade, hazelnoot en bruine suiker in herkent. Een heerlijke combinatie als je het ons vraagt. De bonen voor onze Dixieland koffie komen uit het hart van de Colombiaanse koffiegordel: daar waar het klimaat perfect is en de koffiebonen bijna net zo perfect.

Wat onze koffiebonen speciaal maakt

Lokaal, duurzaam en betaalbaar: dat zijn al onze koffiebonen. Niet dat de koffieplanten bij ons uit de Drentse veengrond in Vries schieten. Maar we weten wel precies bij welke boeren in Colombia, Brazilië en Afrika we bonen inkopen. Allemaal fairtrade en transparant. Daarna branden we de koffiebonen wél in Drenthe. Elke week vers en voor iedereen in Nederland.

Een proefpakket koffiebonen cadeau geven

Proefpakketten zijn een handige (en leuke) manier om kennis te maken met nieuwe koffiesmaken. Dat kun je voor jezelf houden, maar het is nog leuker om cadeau te geven. Zo inspireer je misschien je collega, schoonmoeder of buurman om betere koffie te schenken. Je bestelt ons proefpakket voor €19,50.

 

Wij staan voor

Advies nodig?

Lees ook: