Nivona Koffiemachines - serie 5 en 6

Ontdek Nivona: Waar Zwitsers vakmanschap en Duitse technische expertise samenkomen.

Nivona maakt hoogwaardige koffiemachines met een verfijnd ontwerp en onweerstaanbaar aroma. Nivona belichaamt koffiegenot van de hoogste orde, door samen te werken met mondiale koffie-experts voor voortdurende verbetering. Nivona machines zijn ontworpen voor moeiteloze bereiding, reiniging en onderhoud, en bieden eersteklas kwaliteit tegen een eerlijke prijs.

Nivona NICR 550

Mat zwart/ Chroom

De Nivona 550 is een wat kleiner model, maar heeft een breed scala aan koffie. Het heeft een handmatige Spumatore, dus een cappuccino zetten heeft net iets meer werk nodig. De 550 is een perfecte starter voor starters.

579.00

Nivona NICR 560

White line/ Chroom

De Nivona 560 in het wit, is een wat kleiner model, maar heeft een breed scala aan koffie. Het heeft een handmatige Spumatore, dus een cappuccino zetten heeft net iets meer werk nodig. De 560 is een perfecte starter voor starters.

579.00

Abonnement

Altijd verse koffie

Ontvang maandelijks vers gebrande koffie naar keuze. Kies uit 6 verschillende koffiesoorten. Het abonnement is makkelijk aan te passen of (tijdelijk) te annuleren.

Vanaf 4,95 per maand

Proefpakket

Ontvang 2 soorten koffie bij jou in je brievenbus. Voor slechts € 14,95

Ontvang 2 soorten koffie bij jou in je brievenbus. Voor slechts € 14,95. Ons proefpakket bevat twee keer 225 gram koffiebonen van de beste soort. Leuk om te geven, leuk om te krijgen!

Wat onze klanten zeggen over onze koffie