Nivona Koffiemachines - serie 7 en 8

Ontdek Nivona: Waar Zwitsers vakmanschap en Duitse technische expertise samenkomen.

Nivona maakt hoogwaardige koffiemachines met een verfijnd ontwerp en onweerstaanbaar aroma. Nivona belichaamt koffiegenot van de hoogste orde, door samen te werken met mondiale koffie-experts voor voortdurende verbetering. Nivona machines zijn ontworpen voor moeiteloze bereiding, reiniging en onderhoud, en bieden eersteklas kwaliteit tegen een eerlijke prijs.

Nivona NICR 790

Mat zwart/ Chroom

Afgewerkt in Mat Zwart en als het gaat om koffie zetten en reinigen heeft de Nivona 790 dezelfde eigenschappen als alle andere uit de 7-serie, alleen koppenverlichting en wieltjes aan de onderkant ontbreekt hier.

849.00

Nivona NICR 795

Titanium/ Chroom

Perfect voor het maken van een Cappuccino in Barista-stijl. Makkelijk in onderhoud, en inclusief wieltjes aan de achterkant. Afgewerkt met een Titanium voorkant.

899.00

Nivona NICR 796

White Line/ Chroom

Met een witte voorkant is de 796 een opvallend item in je keuken. Perfect voor het maken van een Cappuccino in Barista-stijl. Makkelijk in onderhoud, en inclusief wieltjes aan de achterkant.

899.00

Nivona NICR 799

Stainless steel/ Chroom

Klassiekers blijven het goed doen. Met de tijdloze Nivona 799 in Stainless steel maak je je cappuccino met een druk op de knop. Stel het recept van jouw NIVONA direct bij de afname van de koffie in zodat alles op jouw eisen en jouw servies is afgestemd.

949.00

Nivona NICR 820

Mat zwart/ Chroom

In onze 8-reeks heb je de mogelijkheid om tot 10 eigen koffierecepten op te slaan. Populair bij onze klanten omwille van de talrijke mogelijkheden. Zoals de Big Picture Mode voor een bijzonder grote weergave van de symbolen op de display.

999.00

Nivona NICR 825

Stainless steel/ Chroom

De Nivona 825, in het tijdloze Stainless steel is een opvallend item in je keuken. Talrijke mogelijkheden en uiteraard gemakkelijk in onderhoud. Zet met gemak twee cappuccino’s of latte macchiato’s met één druk op de knop.

1,149.00

Abonnement

Altijd verse koffie

Ontvang maandelijks vers gebrande koffie naar keuze. Kies uit 6 verschillende koffiesoorten. Het abonnement is makkelijk aan te passen of (tijdelijk) te annuleren.

Vanaf 4,95 per maand

Proefpakket

Ontvang 2 soorten koffie bij jou in je brievenbus. Voor slechts € 14,95

Ontvang 2 soorten koffie bij jou in je brievenbus. Voor slechts € 14,95. Ons proefpakket bevat twee keer 225 gram koffiebonen van de beste soort. Leuk om te geven, leuk om te krijgen!

Wat onze klanten zeggen over onze koffie