Nivona Koffiemachines - serie 9

Ontdek Nivona: Waar Zwitsers vakmanschap en Duitse technische expertise samenkomen.

Nivona maakt hoogwaardige koffiemachines met een verfijnd ontwerp en onweerstaanbaar aroma. Nivona belichaamt koffiegenot van de hoogste orde, door samen te werken met mondiale koffie-experts voor voortdurende verbetering. Nivona machines zijn ontworpen voor moeiteloze bereiding, reiniging en onderhoud, en bieden eersteklas kwaliteit tegen een eerlijke prijs.

Nivona NICR 930

Titanium/ Chroom

Deze machine voegt hier buitengewoon design en elegantie aan toe. NICR 930 combineert de essentie van de 9-serie met een fris nieuw uiterlijk. Meer genot en meer gemak: koffie, cappuccino, latte macchiato met één druk op de knop – ook als je 2 kopjes tegelijk wilt.

1,349.00

Nivona NICR 960

Mat zwart/ Chroom

De individuele displays van de modellen bieden je inzicht in het zetproces. Met Aroma Pre-Select: Je kan de app gebruiken om alle recepten aan te passen voor het betreffende type NIVONA-koffie. Volgens de aanbeveling van onze barista. Bovendien voegt de verlichting van de watertank een extra optisch hoogtepunt toe.

1,549.00

Nivona NICR 970

Titanium/ Chroom

Elke passie begint met een goede koffie. En daarom krijg je met de modellen van onze 9-reeks echte toppers. Die hebben namelijk alle functies van onze aromatechnologie geïntegreerd. De Barista in a box (Aroma Balance System) voor de verschillende bonen, de Cappuccino Connaisseur voor cappuccinogenot zoals op de Piazza del Popolo.

1,549.00

Abonnement

Altijd verse koffie

Ontvang maandelijks vers gebrande koffie naar keuze. Kies uit 6 verschillende koffiesoorten. Het abonnement is makkelijk aan te passen of (tijdelijk) te annuleren.

Vanaf 4,95 per maand

Proefpakket

Ontvang 2 soorten koffie bij jou in je brievenbus. Voor slechts € 14,95

Ontvang 2 soorten koffie bij jou in je brievenbus. Voor slechts € 14,95. Ons proefpakket bevat twee keer 225 gram koffiebonen van de beste soort. Leuk om te geven, leuk om te krijgen!

Wat onze klanten zeggen over onze koffie