Over Laurens Coffee

Onze bonen worden in Drenthe vers voor je gebrand.

Je bewust zijn van de weg die de bonen hebben afgelegd en door welke handen ze zijn gegaan, dat maakt je kop koffie waardevol. Voor jou betekent het een kop koffie van fairtrade, gecertificeerde en duurzame geproduceerde koffiebonen.

Over Edwin

Al meer dan 15 jaar bied ik, Edwin Laurens, iedereen die muziek komt luisteren (bij Audio Artistiek in Vries) een kop koffie aan. De gedachte om een eigen koffiebranderij te beginnen was er al een tijd. Toen ik eenmaal mijn Barista diploma had gehaald en bij verschillende andere branderijen was geweest, was ik nog enthousiaster geraakt. In 2021 was het dan eindelijk zover en is Laurens Coffee een feit geworden. In de wijde omtrek is Audio Artistiek een begrip voor de muziekliefhebber. Hetzelfde wil ik bereiken met Laurens Coffee op het gebied van eerlijke, duurzame en verse koffie.

Over Erik

Door passie voor goede koffie koffie ben ik, Erik Bodewes, bij Laurens

Coffee gekomen. Naast het fairtrade / directtrade inkopen van onze bonen, vind ik het duurzame aspect ook heel belangrijk aan Laurens Coffee. We branden onze koffiebonen in een high tech elektrische brander. Onze resellers zijn erg enthousiast over onze koffie en over onze service. Ik bezoek onze verkooppunten niet alleen, ik geef ze ook verkooptrainingen. De input van onze klanten vind ik belangrijk, zodat samenwerking loont en goede ideeën kunnen worden omgezet in daden. Inmiddels kun je onze koffie al bij meer dan 50 verkooppunten vinden door heel Nederland.

Over Marianne

Om er voor te zorgen dat de online aankopen vlekkeloos en snel verlopen ben ik, Marianne de Graaf, bij Laurens Coffee terecht gekomen. Ik vind het belangrijk dat er hier aandacht wordt besteed aan eerlijke koffie handel, duurzame processen en niet vergeten heerlijke verse koffie. Ik vind het fijn om te zien dat steeds meer mensen gaan voor kwaliteit en bewust onze koffie kiezen. Heb je vragen over je bestelling dan help ik je graag verder.