Moccamaster Koffiemachines

Ontdek het Nederlandse merk Moccamaster: een wereldwijd befaamd apparaat voor filterkoffie.

Moccamaster zet niet alleen de lekkerste filterkoffie, maar heeft ook stijlvol en strak design. Met de brede kleuren collectie en verschillende modellen, is er altijd een Moccamaster die bij jouw behoeften en in jouw interieur past. Ontdek alle opties en raak geïnspireerd!

Moccamaster Cup One – uitverkocht

Jouw kopje koffie direct in de mok

Moccamaster Cup-one is een recente innovatie in de serie Moccamaster koffiemachines van Technivorm. Het pulserende deel van het verwarmingselement zorgt voor een optimale water/koffie-contacttijd. Moccamaster Cup-one zet het vertrouwde kopje koffie met een heerlijk aroma, direct in de mok! Inclusief 2 porseleinen mokken, maatschepje, bekerhouder, 10 papieren wegwerpbekers en 80 koffiefilters.

Moccamaster KBG Select

Dé favoriet voor koffiezetten

De KBG Select is het resultaat van een veel gehoorde wens: een optimale koffiesmaak en –temperatuur bij het zetten van kleinere hoeveelheden koffie. Met de speciale schakelaar maakt u de keuze of u een paar kopjes wilt zetten of een hele kan. Met de ruime keuze aan kleuren is er altijd een Moccamaster die bij jouw stijl, smaak en interieur past!  

Vanaf 219.00

Moccamaster KBGT

De klassieker met thermoskan

Moccamaster KBGT zet de koffie niet alleen op de juiste temperatuur, hij houdt de koffie vervolgens ook nog eens op de juiste temperatuur in de roestvrijstalen thermoskan. In 6 minuten is de kan vol en kan er genoten worden van heerlijke koffie. Optimaal voor het zetten van 1.25 L koffie; als je regelmatig minder dan 10 kopjes zet, adviseren wij de KBG Select met glaskan.

229.00

Abonnement

Altijd verse koffie

Ontvang maandelijks vers gebrande koffie naar keuze. Kies uit 6 verschillende koffiesoorten. Het abonnement is makkelijk aan te passen of (tijdelijk) te annuleren.

Vanaf 4,95 per maand

Proefpakket

Ontvang 2 soorten koffie bij jou in je brievenbus. Voor slechts € 14,95

Ontvang 2 soorten koffie bij jou in je brievenbus. Voor slechts € 14,95. Ons proefpakket bevat twee keer 225 gram koffiebonen van de beste soort. Leuk om te geven, leuk om te krijgen!

Wat onze klanten zeggen over onze koffie